Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Gontran Cherrier zoekt een master franchisenemer in Nederland

06 december 2023

Gontran Cherrier is een high end Frans bakkerij- annex patisseriemerk dat bekend staat als een van de beste en meest creatieve ter wereld. De formule is vernoemd naar de Meester Bakker Gontran Cherrier. Naast patisserie en bakkerij in banketproducten is het ook een volwaardige lunchroom met een uitgebalanceerd aanbod van broodjes, salades, pasta, kaas, zeevruchten en lokale specialiteiten.

Het succes van Gontran Cherrier is voor een belangrijk deel te danken aan de nadrukkelijke keuze voor kwaliteit. Zelfs in de huidige conjunctuur waarbij de consument zich door de flink gestegen prijzen nog bewuster is op prijs willen consumenten lekker eten en zichzelf soms een beetje verwennen. Dan valt de keuze snel op het kwalitatieve gebakje, croissant of een lekkere lunch buitenshuis. Andere belangrijke reden achter het succes is de populairiteit van ‘Viennoiserie’: luxe, ambachtelijk gemaakte broodjes. De brosheid, de versheid en de smaak: Gontran Cherrier is als een van de weinige ketens in staat dat niveau te bereiken. Dat vraagt echt om vakmanschap en wie kijkt op www.gontran-cherrier.com krijgt zeker meteen zin iets lekkers!

De formule heeft sinds de oprichting in 2011 een stormachtige groei doorgemaakt, inmiddels zijn er wereldwijd 60 vestigingen in 11 landen.

Geinteresseerd en vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Frank Fontein: frank.fontein@franchiseworldlink.com, 06 5201 5819.

×