Gouden Big Mac uitgereikt

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

McDonalds

McDonalds heeft vandaag haar gouden Bic Mac uitgereikt. Deze Bic Mac, ter waarde van €10.000,-, werd vergeven aan de winnaar van een spaaractie. Bij aankoop van een Bic Mac werd een online sleutel gegeven, die kon leiden tot het openen van de winnende online kluis.

Van de 70.705 deelnemers bleek de 30-jarige Koen Fleskens de winnende sleutel te hebben. Hij ontving deze uit handen van Debbie de Wagenaar, directeur Corporate Communicatie van McDonald’s Nederland. De gouden hamburger stond centraal in een campagne die is opgezet als eerbetoon aan de Big Mac, een van McDonald’s populairste burgers.

“De Big Mac is al jaren één van mijn favoriete burgers bij McDonald’s. Ik bezoek McDonald’s elke week met mijn collega’s. Een echte traditie. Ik ben enorm verrast dat één van deze wekelijkse bezoekjes mij nu een unieke gouden Big Mac oplevert”, aldus een zeer verheugde Koen.

Speciaal voor deze actie ontwierp de Amsterdamse goudsmid Barbara van Schaijk een exacte replica van de Big Mac, inclusief ruim 300 sesamzaadjes.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website