Grand opening eazie in Rotterdam Zuidplein

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Eazie heeft recentelijk haar 16e vestiging geopend in Rotterdam. Ahamd en Arash zijn de franchisenemers die het mogen doen. De vestiging is gevestigd in het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland, Zuidplein te Rotterdam.

Franchisenemer Ahamd; “Aan het aantal gasten en de hoeveelheid positieve reacties die we krijgen is te merken dat eazie echt een unieke toevoeging is op het huidige aanbod van snel maar vaak minder gezond eten. De huidige consument heeft echt behoefte aan gezonde maaltijden die snel worden bereid. Met de snelle en unieke service is eazie het ideale restaurant om jouw heerlijke maaltijd te halen, te laten bezorgen of om gezellig op te eten in een trendy, ‘urban Asian’ omgeving.”

Arash haakt hier snel op in; “Het fastservice en ‘healthy’ aspect was voor ons heel erg belangrijk in de keuze voor eazie. Dat wij met ons restaurant iets positiefs kunnen bijdragen aan de samenleving vinden wij allebei erg belangrijk. Ook wil eazie mensen helpen een gezonder leven te lijden door het eten van een gezonde vers bereide maaltijd, makkelijk, snel én voordelig te maken. Dit sluit perfect aan op onze wens én de wens van de consument.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website