Grandioze finale Kaldi

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Kaldi koffie & thee

Met het weggeven van 35 espressomachines zijn de tien dagen feest bij Kaldi Koffie & Thee zondag met een ware climax afgesloten. In het kader van het tienjarig jubileum zijn diverse producten tien dagen lang voor spectaculaire prijzen over de toonbank gegaan. ‘Maar het weggeven van de Jura espressomachine was toch wel de klap op de vuurpijl’, vertelt directeur Hans Tietema.

Kaldi kijkt terug op tien fantastische dagen. Klanten hebben optimaal gebruik gemaakt van de actie. Iedere klant die in de afgelopen dagen iets kocht, kreeg een entreebewijs voor 10 oktober waar men dus kans maakte op een gratis espressomachine. Dat de actie zo enorm zou aanslaan, overtreft alle verwachtingen. “Met ons 10-jarig bestaan willen we niet alleen laten zien dat we zijn uitgegroeid van 1 vestiging naar de grootste koffie & thee formule van Nederland met bijna veertig vestigingen, maar willen we juist iets terug doen naar al onze trouwe klanten”, laat Tietema weten.
 
lees verder…

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief | voor al uw franchisenieuws | dinsdag 12 oktober 2010.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.