Grando: ‘De doorontwikkeling van de individuele retailer’

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

“Het is voor veel eigen keukenbedrijven niet altijd even gemakkelijk om de weg in de branche te bewandelen, anderzijds hebben sommige retailers moeite de stap te zetten om binnen een franchiseformule te gaan werken”, vertelt franchisegever Jean-Paul Hagen van Grando Keukens & Bad.

“Wij laten de individuele retailer kennismaken met de voordelen van de formule. Bij Grando Keukens & Bad is de ondernemer ook echt de ondernemer. Het draait om de ‘vent in de tent’. Zo verschilt iedere Grando-zaak in opvatting en bedrijfsvoering. Tegelijkertijd wordt de Grando-retailer ontzorgt op onder andere het gebied van marketing, administratie en de website. Hierdoor kan de ondernemer zich focussen op wat hij het leukst vindt en waar hij het best in is: de klant inspireren en adviseren op het gebied van keukens en badkamers.”

Grando is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor de doorontwikkeling van de individuele retailer en zijn zaak. Op het gebied van marktkennis, maar ook op gebied van branche- en consumentenontwikkelingen. “Wij zorgen samen met de ondernemer ervoor dat de Grando-zaak altijd up-to-date is. Bij Grando heeft de ondernemer een eigen inbreng. De ondernemer denkt mee over de doorontwikkeling van de formule en de zaak”, aldus Hagen. “Zo bieden wij sinds 2012 ook sanitair aan en zijn in de laatste jaren steeds meer Grando Keukens vestigingen omgebouwd naar Grando Keukens & Bad vestigingen. Daarnaast houden we ons ook continu bezig met de uitstraling van de showroom. Samen met de ondernemer creëren we een huiselijke sfeer. Er wordt nadrukkelijk nagedacht hoe de showrooms worden getoond, maar ook wat waar staat en welke route de klant moet bewandelen.”

“Het lokale blijft het belangrijkste, maar bij Grando profiteren Grando-retailers wel van de landelijke kracht van de organisatie”, aldus Hagen. “We werken nauw samen met onze ondernemers om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen en om verder groei te realiseren.”

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om een eigen zaak van Grando Keukens & Bad te openen? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website