Grando opent nieuwe vestiging in Barendrecht

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op 1 december opent Grando Keukens & Bad samen met franchisenemer Evert Rop de deuren van haar nieuwe showroom aan de Van ’t Hoffstraat in Barendrecht. Voor directeur Jean-Paul Hagen is de opening een positieve ontwikkeling voor Grando.

“In de afgelopen jaren heeft Grando een spectaculaire omzetgroei gehad en wij lopen voor op de marktgroei. We hebben echt het verschil gemaakt in de markt. De expansie met nieuwe vestigingen, eind 2016 openden we in Purmerend en Amersfoort, zijn onderdeel van de groeiplannen van Grando.” aldus Jean-Paul Hagen, directeur bij Grando.

Grando showroomconcept

De nieuwe showroom is volledig uitgevoerd in het vorig jaar vernieuwde showroomconcept. In deze vestiging staan de eigenschappen van de Grando formule centraal, zoals het vakmanschap van de ondernemer en die als persoon op de voorgrond. De consument wordt vanaf de oriëntatie in de winkel geïnspireerd met de vernieuwde keuken- en badkamer opstellingen en de interieurtrends die de winkelervaring compleet maken. De totale uitstraling van de winkel en de persoonlijke benadering van de franchisenemer moeten zorgen voor een welkome huislijke sfeer.

Franchisenemer Evert Rop

De nieuwe ondernemer bij Grando is Evert Rop, een bekende in de keukenretail met 16 jaar ervaring in het vak. De afgelopen jaren heeft hij een belangrijke functie bekleed en een nieuwe showroom opgezet bij een gerenommeerde keukenspecialist, waarna hij besloot om voor zichzelf te beginnen.

Evert Rop is de nieuwe franchisenemer en is een bekende in de keukenretail met 16 jaar ervaring in het vak. Zo bekleedde hij een belangrijke functie en heeft hij een nieuwe showroom opgezet bij een gerenommeerde keukenspecialist, waarna hij besloot om voor zichzelf te beginnen. “Wij hebben een groot assortiment keukens en badkamers in onze showroom staan waar we u de allerlaatste trends en de collectie van 2018 laten zien.” vertelt franchise ondernemer Evert Rop enthousiast. “Wij bieden een ruime collectie keukens en badkamers in ons pand in Barendrecht. Of de klant nu op zoek is naar een luxe, landelijke, moderne of klassieke keuken of badkamer, wij geven advies over het ontwerp en zorgen dat de klant met een lach op het gezicht ons pand verlaat. Ons uiteindelijke doel is het verwezenlijken van de keuken- of badkamerdroom van de consument.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.