Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Grando opent nieuwe vestiging Zwolle

Morgen opent Grando Keukens & Bad de deuren van haar nieuwe showroom in Zwolle. De opening van de vestiging in Zwolle is een positieve ontwikkeling voor Grando.

“In de afgelopen jaren hebben wij steeds nieuwe vestigingen geopend. De locatie in Zwolle bedient een verzorgingsgebied waar Grando nog niet vertegenwoordigd was. Gezien de markt in deze omgeving is een formule als Grando hier echt van toegevoegde waarde. Wij verwachten er dan ook veel van.” aldus JeanPaul Hagen, directeur bij Grando.

Nieuw showroomconcept

Volgens Grando is de nieuwe keuken- en badkamershowroom uitgevoerd in het onlangs vernieuwde showroomconcept. De bezoeker wordt in de winkel geïnspireerd met verschillende keuken- en badkamer opstellingen. Dit zorgt volgens Grando samen met de betrokkenheid van de ondernemer voor een huiselijke en welkome sfeer.

Franchiseondernemer Bas Velzing

Bas Velzing gaat starten als de nieuwe franchiseondernemer van de Grando vestiging in Zwolle. Eerder heeft Velzing al een eigen horeca bedrijf gerund en besloot een jaar geleden om te gaan ondernemen bij Grando.  “De showroom zoals we hem uitgedacht hebben is in de laatste maanden steeds meer vorm gaan krijgen, de bouw hiervan is een geweldig proces om te begeleiden en van dichtbij mee te maken. Het pand heeft, door de verbouwing nu, een oppervlakte van 1.100 m². Dit geeft ons de mogelijkheid om een ruim assortiment keukens en badkamers te tonen. Dit allemaal volgens de laatste trends in de markt en de nieuwste noviteiten van de verschillende fabrikanten.” vertelt Bas enthousiast. “Of de klant nu op zoek is naar een luxe, landelijke, moderne of klassieke keuken of badkamer, wij geven een vrijblijvend advies over het ontwerp en zorgen dat de klant ons pand verlaat met een lach op het gezicht. Wij verliezen ons doel nooit uit het oog; het verwezenlijken van de keuken- of badkamerdroom van de consument”. aldus Bas Velzing.

Services van Grando

Grando begint met het maken van een realistische 3D tekening van de keuken/badkamer. Zo wordt het beeld van de klant verbeterd van hoe de keuken/badkamer er uit komt te zien. Grando biedt ook meer services aan, onder andere het slopen van oude keukens of badkamers, het verleggen van leidingen, het verzorgen van stucwerk en het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer.

×