Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Gravity Active Entertainment gaat franchisen in Nederland

De internationale entertainment formule Gravity Active Entertainment wil uitbreiden door middel van franchise. Hiervoor is het bedrijf op zoek naar ondernemers die een franchise vestiging willen openen. Gravity richt zich op het aanbieden van een leuk indoor speelparadijs. 

Gravity Active Entertainment is een nieuw concept dat afkomstig is uit het Verenigd Koninkrijk. Je kunt er terecht voor diverse leuke indoor bezigheden. Het bedrijf is opgericht in 2014 en heeft tot op de dag van vandaag ruim 3.000.000 bezoekers verwelkomd. Ze bieden een indoor speeltuin voor zowel kinderen als volwassenen. Voorbeelden van de beschikbare faciliteiten zijn Trampolines, E-Karting, Aerial Adventure, Urban Climbing, Laser Gaming, VR, Wipe Out, Ninja Run, Immersive Bowling en nog veel meer. Het doel van Gravity is om de beweegzame faciliteiten zo goed mogelijk neer te zetten en zo een unieke ervaring te bieden aan de klant. In tegenstelling tot andere aanbieders in de markt vestigt Gravity zich in winkelcentra en stadscentra wat zorgt voor veel bezoek. De grootte van de indoor ruimtes varieert van 2000 tot 5000 vierkante meter.

Mogelijkheid tot ondersteuning

Er zijn momenteel 13  vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, één in Duitsland en een Master Franchise in Saoedi-Arabië. Er is een groeiambitie om uit te breiden naar 100 gebieden. Momenteel focust het bedrijf zich op Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Italië.
Door het internationale succes van Gravity zijn veel verhuurders en makelaars enthousiast om met het merk samen te werken. Ook kan Gravity helpen met de financiering van projecten tot 2,5 miljoen euro aan opstartsteun.

“Bij Gravity vinden wij het belangrijk onze franchisenemers alle tools, hulp en doorlopende ondersteuning te bieden die ze nodig hebben. Het is nogal eenvoudig – als onze franchisenemers succesvol zijn, dan is dat ook het geval voor het bedrijf als geheel”, aldus een woordvoerder van Gravity.

Gravity Active Entertainment zoekt kandidaten

Gravity is op zoek naar ondernemers in Nederland die samen willen werken om het merk hier te vestigen. Ze zijn op zoek naar mensen met een positieve commerciële instelling met ervaring in klantcontact, personeelsmanagement en sales. Ervaring in de horeca, catering en leisure is een pré.

“We kunnen gebruik maken van de ervaring en leercurve van Gravity om de uitvoering sneller te laten verlopen en onnodige kosten en vertraging te vermijden”, aldus een woordvoerder van Gravity.

[box]Interesse in ondernemer worden bij Gravity Active Entertainment?[/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×