Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Groei aantal KlusWijs vestigingen

De teller bij doe het zelf-formule KlusWijs stond aan het begin van dit jaar nog op 18 vestigingen. Inmiddels zijn daar 4 locaties bijgekomen waardoor er nu 22 KlusWijs-vestigingen te vinden zijn. Per 1 januari aanstaande zal het aantal vestigingen nóg verder stijgen: met de opening van 6 nieuwe winkels komt het totaal op 28 vestigingen.

Hiermee is de eerdere doelstelling van 25 vestigingen overtroffen. De eerste Kluswijs-vestigingen in de provincie Noord-Holland zal dan ook haar deuren openen . Klaas de Vries in Bergen zal per 1 januari overgaan naar KlusWijs en tegelijk zullen ook de Fixet-winkels in Alkmaar en Schoorl worden omgebouwd naar KlusWijs-vestigingen. De 3 winkels gaan samen met de Hubo in Maartensdijk deel uit maken van de KlusWijs Compact variant.

De daadwerkelijk verbouwingen van deze vestigingen naar KlusWijs Compact zal plaatsvinden na de lancering van de nieuwe look & feel in de pilotstore te Amersfoort.

Ook Multimate vestigingen worden omgebouwd naar vestigingen van KlusWijs. Per 1 januari gaat de Multimate in Nieuw-Roden over. Nog voor het tuinseizoen 2014 zal de KlusWijs look&feel hier geïntegreerd zijn. Eveneens op 1 januari stapt de Multimate in Schoonhoven over naar KlusWijs. De bestaande vestiging in Schoonhoven zal enkele maanden als “KlusWijs under construction” door het leven gaan, in afwachting van de geplande 2.500 m2 grote nieuwbouw elders in Schoonhoven.