Groei als franchisenemer mee met het succes van Satebar!

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Bij Satebar draait alles om de wensen en behoeften van de gast. Deze ‘’fastgood’’ formule biedt haar gasten goede, lekkere en betaalbare Indonesische gerechten aan. Naast de bekende satés staan er ook veel andere gerechten op de kaart. Er is keuze uit verschillende vlees-, groente- en rijstgerechten uit de befaamde Indonesische keuken. De gast kan kiezen voor een gerecht van de kaart, maar kan ook zelf een complete maaltijd samenstellen. Middels franchise wil de Indonesische foodformule het concept verder laten groeien!

Momenteel heeft Satebar zes vestigingen in het zuiden van de Randstad. In 2018 wil Satebar wil groeien naar 25 vestigingen in heel Nederland. Als franchisenemer kun jij bijdragen aan het succes van deze formule. Satebar zoekt namelijk franchisenemers voor diverse steden, zoals Almere, Arnhem, Zwolle, Den Haag, Maastricht en Amsterdam.

Dus droom jij ook van je eigen zaak? Wil jij graag anderen blij maken met overheerlijke saté? Word franchisenemer bij Satebar! Klik hier en ontvang jouw gratis franchisebrochure. We nemen dan spoedig contact met je op!

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.