Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Groei Anne&Max houdt aan ongeacht coronacrisis

AnneMax Franchise
Ondanks het feit dat de horeca branche de afgelopen twee jaar hard is getroffen door de coronacrisis, blijft de franchiseonderneming Anne&Max groeien. Oprichter Wobbe van Zoelen geeft aan dat deze groei met twee aspecten te maken heeft: het duurzame concept én het feit dat de organisatie constant focust op expansie.
Duurzame bedrijfsvoering

Het concept, waarbij focus ligt op duurzaamheid, vega, fairtrade en biologische producten, wil al ruim vijftien jaar een huiskamer gevoel creëren voor haar gasten. De gerechten op de menukaart bestaan zoveel mogelijk uit producten die afkomstig zijn van kleinschalige en lokale ondernemingen. “Dat we duurzaam werken, met eerlijke producten van goede komaf, is voor ons simpelweg vanzelfsprekend en dus ook een zekerheid voor onze gasten.” Aldus van Zoelen.

Natuurmonumenten

Door het succes is Anne&Max een samenwerking begonnen met Natuurmonumenten. Sinds kort verkoopt Anne&Max haar koffie en thee in de nieuwe winkel van Natuurmonumenten op het Stationsplein van Amersfoort. Mensen kunnen hier terecht voor een koffie to-go, maar ook voor de inkoop van bonen, bijvoorbeeld voor thuis of op kantoor. Het doel is om dit jaar dit concept door te zetten naar meerdere winkels van Natuurmonumenten in Nederland.

Constante focus op groei

Het karakter van het concept is niet de enige reden voor de snelle uitbreiding. De voornaamste reden van de groei is volgens oprichter Wobbe van Zoelen de uitbreidingsstrategie die wordt gehanteerd. De organisatie is constant bezig met de zoektocht naar panden en de juiste franchisers. Met het oog op de toekomst wenst de organisatie zich uit te breiden naar het buitenland. Momenteel wordt onderzocht wat de kansen en mogelijkheden zijn voor Anne&Max in Duitsland en België.

Ook het feit dat de ketens Doppio Espresso, Chocolate Company en Barista Café samen zullen voegen, houdt de groei van het aantal vestigingen van Anne&Max niet tegen. Momenteel heeft Anne&Max 22 vestigingen door heel Nederland. Binnenkort openen de nieuwe vestigingen in Groningen, Delft, Amstelveen en Utrecht haar deuren. Van Zoelen hoopt in 2022 uit te breiden naar dertig locaties. Binnen vijf jaar hoopt de oprichter 65 vestigingen geopend te hebben in Nederland.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Anne&max! [/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

 

×