Groei Sabon geremd

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Sabon Bath & Bodycare

De zeepformule Sabon Bath & Bodycare heeft ongekende groeiplannen. Masterfranchisenemer Bob Ultee heeft begin dit jaar aandelen uitgegeven om zijn groei in ons land te financieren. Het ging daarbij om 30 s-i-t-s van de formule in V&D vestigingen. Daarnaast zijn er nog 20 meest franchisewinkels. Bij zijn start had hij kenbaar gemaakt eind 2012 over 100 winkels te willen beschikken.

Hij kan in de huidige situatie maar vier keer per jaar bestellen en moet dan vooruit betalen. Nu heeft hij het plan om het Israëlische moederbedrijf Sabon International over te nemen. Hij heeft een bod gedaan dat is geaccepteerd, maar wordt nu geremd door de banken en zoekt naar andere financiering. Hij zou dan eigenaar van de fabriek worden die de zeepjes maakt en tevens van achttien winkels in de Verenigde Staten, drie in Italië en een aantal winkels in Japan. Het zijn allen winkels die tussen een half en drie miljoen dollar per jaar omzetten.

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief | voor al uw franchisenieuws | dinsdag 19 oktober 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise