Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Groeiend eazie richt vizier op steden buiten de Randstad

13 januari 2021
Het gaat goed met eazie. De formule won in 2019 de Gfk Award voor beste fast-serviceformule van Nederland en gaat dit jaar sterk inzetten op delivery. Eigenaar Shunli Huang wil daarnaast vijf nieuwe vestigingen openen. “Onze focus verlegt zich naar de rest van Nederland.”

Eigenaars Shunli en Shengli Huang begonnen eazie in 2004 met een eigen vestiging. Dat ging zo goed, dat ze in 2008 ook de stap naar franchise zetten. Sinds de opening van de eerste vestiging is het hard gegaan. De formule heeft inmiddels 25 vestigingen en de ambitie is om dit jaar naar 30 door te groeien. De meeste vestigingen bevinden zich in de Randstad, maar eazie heeft ook de rest van Nederland in het vizier om door te kunnen groeien. “We willen meer richting grote steden buiten de Randstad”, vertelt Huang. “We richten onze pijlen bijvoorbeeld op Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Zwolle, Enschede en Groningen.”

eazie groeit door, ook in corona tijd

eazie opende in het najaar van 2020 een pilot store in Zoetermeer, die zich geheel richt op bezorgen en afhalen. “Die loopt heel goed”, zegt Huang. “Door de corona uitbraak zien we een verschuiving van eat in naar delivery. We willen hier dus veel meer op gaan inzetten, zodat we onze groei kunnen versnellen. Ondernemers die willen starten met een dergelijke vestiging, hoeven minder eigen geld in te brengen; zo’n €40.000 ten opzichte van €75.000 voor een vestiging met horeca.”

Franchisenemers welkom

Ondernemers die affiniteit hebben met het gezonde concept van eazie zijn welkom bij de formule. “Wij geloven in ons concept en zoeken nadrukkelijk mensen die dezelfde visie hebben als wij.”

[box]Ondernemer worden bij eazie? Klik hier voor meer informatie.[/box]
×