Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Groeiend Swiss Allure focust op verdere uitbreiding in Nederland

In 2016 opende de eerste kliniek van Swiss Allure in Venlo. Inmiddels telt de formule al meer dan 6 klinieken. Momenteel is de formule vooral actief in het zuiden van Nederland, maar wenst het ook uit te breiden in andere delen van Nederland. Om deze groei te realiseren, is de formule opzoek naar enthousiaste franchisenemers.

Kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht

Swiss Allure biedt huidtherapie en laserbehandelingen aan cliënten door heel Nederland. De laserbehandelingen bestaan uit laser ontharen, tatoeage verwijderen en huidverbetering. Bij alles wat Swiss Allure doet staat kwaliteit en deskundigheid voorop. Swiss Allure heeft als doel om met persoonlijke aandacht en betrokkenheid gespecialiseerde zorg te verlenen aan haar cliënten. De formule onderscheidt zich door gebruik te maken van de nieuwste technieken en door het aanbieden van een uniek aanbod aan behandelingen.

Maximaal support bij Swiss Allure

Iedereen met liefde voor het vak kan een succesvolle Swiss Allure franchisenemer worden. Kennis van laserbehandelingen en/of de beautybranche is niet vereist. Er is een uitgebreid voorbereidend trainingsprogramma voor alle nieuwe eigenaren inclusief theorie, praktijk, laseren en klantenservice training. Bij de trainingsacademie wordt training gegeven in de behandelingen en het runnen van je eigen Swiss Allure kliniek. Theorieonderwerpen omvatten naast de laserbehandelingen zaken als werknemer rekrutering, verkooptechnieken, voorraadbeheer, financieel beheer, kostenbeheersing, inkoop en lokale winkelmarketing.

Zodra de opleiding is afgerond, volgt een in-store practicum, evenals assistentie ter plaatse bij opening of overname. Ook hebben franchisenemers bij Swiss Allure toegang tot een uitgebreid online trainingsprogramma om hun team te helpen trainen. Training op locatie wordt geleverd op basis van behoeften door toegewijde Business Development Managers en Trainers zonder extra kosten voor de franchisenemer.

Word jij de volgende franchisenemer bij Swiss Allure?

Franchisenemers bij Swiss Allure worden 100% ondersteund tijdens de gehele samenwerking. Dit alles zodat de franchisenemer zich volledig kan concentreren op het leveren van hetgeen Swiss Allure voor staat: het leveren van diensten van hoge kwaliteit.

Ambieer je het om jouw eigen Swiss Allure vestiging te openen? Vraag dan vrijblijvend informatie aan. We gaan graag het gesprek met jou aan!

Ontvang gratis meer informatie over Swiss Allure

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Swiss Allure

×