Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

GroenRijk Eemsdelta viert 5 jarig jubileum

GroenRijk Eemsdelta viert dit najaar zijn vijfjarig jubileum. Het tuincentrum, dat voorheen was gevestigd in Delfzijl, bloeit nu al 5 jaar op het Woonplein in Appingedam. Op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 november viert de vestiging van tuincentrumketen GroenRijk dit met onder andere een feestelijke koopavond en op 7 november met live muziek.

Weet wat er leeft

GroenRijk Eemsdelta presenteert zich als het groenste tuincentrum van de omgeving, het noordoosten van de provincie Groningen. “Eigenaren Emma en André de Vries-Veling zijn samen een sterk team ondernemers met passie voor het vak en oog voor detail. Dit jubileum is een mooie mijlpaal voor hen. Wij hopen ze nog veel jaren bij de GroenRijk-formule te hebben”, aldus Paula Kruit, marketingmanager van GroenRijk.

André en Emma bouwen in deze lastige regio (denk aan aardbevingen, krimp en vergrijzing) samen met hun team niet alleen aan een stevige positionering van hun tuincentrum maar nemen ook hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. De medewerkers zijn over het algemeen specialisten en tegelijk is er ruimte voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Sterk in groen

Het tuincentrum is sterk in groen, heeft een grote dierenafdeling en in het seizoen een uitgebreide collectie tuinmeubelen. Voor het interieur heeft GroenRijk Eemsdelta een combinatie gemaakt van kamerplanten, sfeerartikelen en potterie. In de verschillende sfeerkamers kunnen klanten ideeën opdoen om hun huis te vergroenen. Passend bij de trend van deze tijd.

GroenRijk franchise

GroenRijk franchise is een tuincentrumformule die groen tot leven willen wekken met een actueel nationaal gepositioneerd groenwinkelmerk in combinatie met de inzet van de individuele ondernemer (franchisenemer) als ‘local hero’.

×