Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

GroenRijk genomineerd als beste winkelketen

28 augustus 2018
GroenRijk doet mee aan de verkiezing van de ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland 2018 – 2019’. Zij zijn één van de kanshebbers in de categorie Tuin, zo laten zij weten aan De Nationale Franchise Gids.

De afgelopen maanden zijn 450 retailers door ruim 214.000 consumenten beoordeeld in 29 verschillende categorieën. Negenentachtig retailers hebben zich weten te nomineren. GroenRijk zit hier ook bij, logischerwijs in de categorie Tuin.

Jaarlijkse consumentenprijs

De ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland 2018 – 2019 is een jaarlijkse consumentenprijs. De consument geeft bij de beoordeling van haar favoriete retailer onder andere een oordeel over de prijs, het assortiment, de betrouwbaarheid en de service en kwaliteit.

Voor zowel winkelketens als webshops blijkt prijs nog steeds het belangrijkste aspect. Bij winkelketens wordt dit aspect gevolgd door de samenstelling van het assortiment en acties & aanbiedingen. Bij webshops zijn dit acties & aanbiedingen en kwaliteit van de producten.

En nu?

De eerste stemronde is dus beëindigd. Op 13 september zal GroenRijk horen of ze hebben gewonnen in de categorie Tuin. De strijd gaat tussen GroenRijk, Welkoop en Intratuin.

Vervolgens zullen consumenten tussen 17 september en 17 oktober 2018 kiezen welke categoriewinnaar zich de beste winkelketen van Nederland mag noemen.

Lijst met genomineerden per categorie: http://retail.bestewinkelketen.nl/nieuws

×