Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

GroenRijk nieuwe partner van SBS 6 programma

12 juli 2011


Rob Verlinden gaat ook aankomend seizoen weer doen waar hij in uitblinkt: elke week geeft hij een tuin een spectaculaire metamorfose.

Nieuw in het tuinprogramma ‘Robs Grote Tuinverbouwing’ is de participatie van Tuincentrumketen GroenRijk. Jasper Stokvis, algemeen directeur van productiebedrijf Stokvis & Stokvis Content, en Rob Verlinden zijn zeer verheugd over de samenwerking met GroenRijk. Jasper Stokvis en Rob Verlinden: “We hebben elkaar gevonden, omdat we op meerdere vlakken overeenkomsten hebben. We zijn beiden deskundig, bewust, behulpzaam, gepassioneerd en verrassend”. Rob Verlinden benadrukt daarbij dat vooral passie één van de belangrijkste factoren is om ook dit jaar weer een heel seizoen verrassende tuinen en dus ook uitzendingen te kunnen maken.

Nico Koppenol, Hoofd Formule GroenRijk is het daarmee eens: “Robs Grote Tuinverbouwing is een programma voor en door de groen- en tuincentrumbranche. De gehele keten is vertegenwoordigd van leverancier, hovenier en plantenkenner Rob Verlinden tot retailer GroenRijk, die de klant wil ondersteunen in het creëren van zijn groenleven, met oplossingen, ideeën, suggesties en tips. Onze ondernemers zijn er trots op, dat zij in dit tuinprogramma met hun formule GroenRijk participeren”.

dinsdag 12 juli 2011.