Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

GroenRijk Tilburg beste Groenrijker 2018

De GroenRijk vestiging in Tilburg is uitgeroepen tot beste Groenrijker van 2018. De vestiging krijgt deze titel vanwege zijn sterke innovatie en daarnaast de maatschappelijke betrokkenheid van de ondernemer en diens collega’s. Alle vestigingen doen elk jaar weer intensief mee met de wedstrijd.

Ondernemer Wim van den Noort nam de wisselbeker in ontvangst. “GroenRijk Tilburg heeft in 2018 opnieuw bewezen nog lang niet klaar te zijn met zichzelf te verbeteren. Wim en Marjolein zitten niet stil, bedienen hun klanten optimaal en weten ze te verrassen met mooie groene presentaties. We hebben hier te maken met een terechte winnaar”, aldus Jacky Michels, directeur van GroenRijk.

“Ook na de grote uitbreiding van het tuincentrum van enkele jaren geleden, is de groene sfeer in de winkel behouden. GroenRijk Tilburg heeft het lef om te blijven investeren om relevant en verrassend te kunnen blijven voor de klant”, aldus Michels. “Ook na de grote uitbreiding van het tuincentrum van enkele jaren geleden, is de groene sfeer in de winkel behouden,” vervolgt Michels. Naast het rijke aanbod aan planten heeft ook de horecagelegenheid -waar onder meer vers belegde broodjes, koffie en gebak worden geserveerd-  daaraan bijgedragen. “GroenRijk Tilburg heeft het lef om te blijven investeren om relevant en verrassend te kunnen blijven voor de klant.”Naast verkoop van planten en andere tuinartikelen heeft ook de horecagelegenheid bijgedragen aan het winnen van de wedstrijd.

Eerder dit jaar is Groenrijk Tilburg al uitgeroepen tot Weber-dealer van het jaar. Volgens de jury van Weber blinkt het team van Tilburg uit in diverse onderdelen, zoals advies en vriendelijkheid. De jury vindt Groenrijk Tilburg bijvoorbeeld ‘zeer pro-actief’, ‘geeft zeer deskundig advies’ en ‘is zeer vriendelijk’. Groenrijk Tilburg adviseert niet alleen het soort barbecue, maar noemt bijvoorbeeld ook relevante acties voor de consument. De Weber Grill Academy komt ook aan bod tijdens het advies van de verkoper.

Vorige winnaar

Vorig jaar was GroenRijk Zevenaar nog uitgeroepen tot Groenrijker van het jaar. “Het is mooi om te zien dat de winkel goed scoort op de typische groenproducten waar de formule GroenRijk voor staat,” zo zegt ze. “Dit zijn zowel de buiten- als de kamerplanten, maar ook de bijbehorende producten als binnen- en buitenpotten en potgrond”, aldus Michels destijds over de vestiging in Zevenaar.

×