Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

GroenRijker van het jaar en beste verkoopteam van het jaar

04 februari 2020

GroenRijk Beneden-Leeuwen is uitgeroepen tot de Beste GroenRijker van het afgelopen jaar. Het tuincentrum krijgt deze onderscheiding onder andere vanwege zijn sterke groenspecialisme en gemoedelijke sfeer. De jaarlijkse wedstrijd leeft enorm bij alle vestigingen. Zij zetten zich hard in om klanten goed te adviseren en prettig te laten winkelen. De medewerkers van GroenRijk Eemsdelta zijn afgelopen week in het zonnetje gezet. Het verkoopteam van het tuincentrum is uitgeroepen tot ‘Beste verkoopteam van 2019’. Dit vanwege de goede resultaten en tevreden klanten.

GroenRijk Beneden-Leeuwen

Vol trots namen de broers John en William Cobussen de beker in ontvangst. Paula Kruit, formulemanager van GroenRijk Retail, prijst de winnaar: “De leiding van GroenRijk Beneden-Leeuwen heeft in 2019 andermaal bewezen betrokken ondernemers te zijn, die continu streven naar het optimaal bedienen van hun klanten.”

“Ook na de grote uitbreiding van het tuincentrum van enkele jaren geleden, door toevoeging van een volwaardige dierenafdeling, is de groene sfeer in de winkel behouden,” vervolgt Kruit. “Het resulteert in een sfeervolle, keurig opgeruimde winkel waar je uitstekend kunt verblijven”.

GroenRijk Eemsdelta

Het winkelteam van GroenRijk Eemsdelta werd bekroond met een grote beker voor het beste verkoopteam van 2019. In het juryrapport werd de GroenRijk-vestiging geprezen. De kracht van het tuincentrum komt voort uit de liefde voor het vak en klantgerichtheid, met name in het groenspecialisme. “We zien dat het personeel de klanten gastvrij en pro-actief benadert om ze zo goed mogelijk van dienst te zijn” zegt Paula Kruit, formulemanager van GroenRijk Retail.

Nogmaals Kruit: “Eigenaren Emma en André de Vries werken met het team aan een klantgerichte aanpak. Om onze dienstverlening te verbeteren gaan er
af en toe ‘mystery shoppers’ op pad. Ook bij dit onafhankelijke onderzoek scoorde GroenRijk Eemsdelta een stabiel en uitstekend resultaat”.

(1e foto: GroenRijk – Beneden Leeuwen, 2e foto: GroenRijk – Eemsdelta)

×