Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Groep DIO-ondernemers maken overstap naar Care & Beauty

Tien DIO- ondernemers richtten op 1 januari van dit jaar een eigen formule op. Zij wilden niet over van de DIO-formule, waar zij eerst tot behoorden, naar DA. Dat meldt RetailTrends.

Overstap

Veertig van de zeventig DIO-ondernemers heeft toegezegd nog voor het einde van het jaar over te gaan op de DA-formule. Honderd zijn er al om. “Uiteindelijk zal een groepje DIO- franchisenemers overblijven die nog niet gekozen hebben. Met hen zullen we moeten bespreken wat we gaan doen. Maar zover is het nog niet”, vertelt de directie van DA. Tien van deze ondernemers maken dus de overstap naar Care & Beauty.

Uitbreiden?

De overstap van een groep DIO-ondernemers naar de Care & Beauty-formule zou voor de drogisterijketen voor een snelle uitbreiding kunnen betekenen. “De ambitie is echter niet om echt heel groot te worden. Er komen sporadisch winkels bij en het is niet zo dat we straks ineens tien filialen openen” benadrukt Harry Piet, mede-initiatiefnemer van Care & Beauty. Momenteel heeft de drogisterijketen 25 winkels in het land.

Over Care & Beauty

Care & Beauty profileert zich als specialist in de drogisterijbranche. De keten zegt zich onder meer toe te leggen op het geven van gezondheidsadvies en kiezen voor een grote selectie ‘eerlijke producten met zuivere bestanddelen’ in het assortiment.

×