Grootste vestiging 2theloo geopend in Luxemburg

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

2theloo

De internationale toiletwinkelketen en franchiseformule 2theloo heeft zijn grootste filiaal in Europa geopend in Berchem in Luxemburg. Klanten kunnen terecht bij deze 2theloo vestiging in het grootste Shell-station ter wereld langs de autosnelweg E25 richting Luxemburg stad. Dit maakt RetailDetail bekend.

De nieuwe vestiging beschikt over een oppervlakte van 345 vierkante meter. Een normale vestiging van de franchiseformule heeft ‘slechts’ een oppervlakte van 25 tot 75 vierkante meter. In deze grootste 2theloo zijn 27 damestoiletten, 14 urinoirs, 13 herentoiletten, een nursery, een mindervalidentoilet, 2 make-upcorners en 7 douches.

Almar Holtz, CEO van 2theloo, is enthousiast over deze ontwikkeling. “Shell Berchem staat al jaren op ons verlanglijstje. We zijn dan ook bijzonder trots op deze nieuwe vestiging. Het partnership met Shell is van groot belang voor 2theloo. Samen met onze partners werken we elke dag aan onze missie ‘to make the absolute most of your toilet break, wherever you are’”.

Vanaf 2011 bestaat er al een samenwerking tussen 2theloo en Shell. Ondertussen zijn er al meer dan 100 vestigingen, in 9 landen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise