Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Grote ambitie, ondernemers welkom bij backWERK

19 april 2022

Om haar groeiambities te realiseren, zoekt backWERK enthousiastelingen die zich goed thuis voelen in een hard franchise. “Aan de basis ligt een foodconcept met brood, maar we verkopen ook verse sappen, smoothies en koffie,” legt De Vilder uit.

“We bedienen gasten tijdens de foodmomenten overdag, dus ontbijt en lunch. Snelheid is hierbij van belang. Alle producten liggen vers bereid klaar en gasten kunnen ze zelf pakken. Daardoor kunnen we eventuele plotselinge drukte goed aan en zien onze gasten direct wat ze krijgen, dus geen misleidend plaatje. Daarnaast is een faire prijs voor ons een must. We willen voor iedereen toegankelijk zijn en daarom houden wij onze prijzen laag. We boeten daarbij niet in op kwaliteit: we maken dingen zelf, wat een mooie kans is om originele en verse recepturen te ontwikkelen. Ik durf wel te stellen dat wij het snelste en meest betaalbare concept in onze branche zijn en kwalitatief zeker een van de beste. Die combinatie van waar voor je geld is ongeëvenaard, daar komt niemand bij in de buurt.”

Intensieve begeleiding

Dat alles betekent wel dat backWERK graag franchisepartners verwelkomt die zichzelf in dit plaatje herkennen. Daarom is de begeleiding van backWERK aan franchisepartners intensief. “In het voortraject geven we ze financiële begeleiding en ze krijgen ook een trainingsperiode van ongeveer een maand in onze eigen vestiging in Hilversum, waar we zijn ingericht op het geven van trainingen”, legt De Vilder uit.

“We helpen ook bij het aannemen van personeel. Zo zijn we aanwezig bij gesprekken en leiden een aantal personeelsleden op, zodat zij zelfstandig kunnen opereren. Tijdens de opening van een vestiging zijn er mensen van ons bij en die blijven in de weken erna aanwezig, totdat wij en onze franchisepartner het gevoel hebben dat dat niet meer nodig is. Uiteraard bezoeken we de nieuwe vestiging daarna regelmatig om een vinger aan de pols te houden. Een extern bedrijf bezoekt de vestigingen ook en maakt hier een verslag van. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we samen sturen op verbetering. Uiteraard doen we dit alles op een manier die helemaal aansluit bij de regelgeving in de nieuwe franchisewet die aan het begin van 2021 van kracht werd.”

Ontvang gratis meer informatie over backWERK

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

backWERK

×