Grotere dekking Husse door twee nieuwe franchisenemers

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Husse is nu ook gevestigd in Zuidoost-Drenthe, Midden-Drenthe en Almere/Muiden. Door de aansluiting van twee nieuwe franchisenemers, Michel Tabak en Ben Dijkstra, realiseert Husse een dekking in twee provincies. Husse levert huisdieraccessoires, honden- en kattenvoeding aan huis. In deze provincies was tot voor kort nog geen thuisbezorging mogelijk. Beide franchisenemers zijn deze maand gestart.

De toename van het aantal franchisenemers gaat voortvarend. Husse wil daarop inspelen door onder andere hun zichtbaarheid naar de consument te vergroten. “Op dit moment zijn we alle marketingkanalen naast elkaar aan het leggen en zien we dat we het op het gebied van online vindbaarheid behoorlijk goed doen.” Aldus Jacques Kooiker, formulemanager van Husse. Husse wil daarom ook meer aanwezig zijn op huisdier gerelateerde evenementen zoals het landelijke event de Huisdierdagen 2015.

Potentiele franchisenemers van dit concept hoeven geen uitgebreide kennis te hebben van dierenvoeding of dieren in het algemeen. Passie en bereidheid tot het volgen van trainingen ziet Husse als de belangrijkste voorwaarden om succesvol te zijn al franchisenemer.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website

franchise-season-art-class