GSM Reparatie Centrum; een nieuw bedrijf én de eerste vestiging in het buitenland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

“Het gaat goed met GSM Reparatie Centrum”, vertelt Marien van Efferen aan De Nationale Franchise Gids. “Iedereen heeft een mobiele telefoon en niemand kan zonder”, bij GSM Reparatie Centrum zitten ze niet stil, er moeten veel mobiele telefoons gemaakt worden.

Twee interessante ontwikkelingen hebben plaatsgevonden bij GSM Reparatie Centrum. Allereerst hebben zij sinds kort een nieuw bedrijf erbij: Refurbish Company, een bedrijf speciaal opgericht voor het refurbishen van telefoonschermen. Refurbish Company is pas het tweede of derde bedrijf in Nederland hiervoor opgericht. “De gelijknamige website van Refurbish Company zal komende week gelanceerd worden”. Ten tweede wil GSM Reparatie Centrum over omennabij zes maanden, haar eerste buitenlandse vestiging in Antwerpen (België) openen. “Het is een spannende periode”, aldus Van Efferen.

In het noorden van het land zoekt GSM Reparatie Centrum nog franchisenemers. “Het noorden ligt nog helemaal open, maar franchisenemers verspreid over het hele land zijn welkom! Alleen de randstad is al druk bezet met filialen van GSM Reparatie Centrum.” Het repareren van telefoons is niet makkelijk, nieuwe franchisenemers krijgen altijd een training van GSM Reparatie Company. “Afhankelijk van hoe snel je leert, duurt een training tussen de vier en acht weken.”

Van Efferen geeft aan dat je als franchisenemer alle steun kan verwachten van GSM Reparatie Centrum. “Zaken als marketing, backoffice en stickers/logo’s worden uit handen genomen van de franchisenemer, zodat hij/zij zich volledig kan focussen op het repareren van mobiele telefoons en het inrichten van zijn/haar filiaal!” GSM Reparatie Centrum heeft alles op voorraad, niet alleen van de bekende modellen maar ook van de minder bekende modellen, tot slot staat zij bekend om haar snelheid.

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij GSM Reparatie Centrum? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.