Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Haarlem straalt als nooit tevoren met Erik Volkerijk als bagelbaas van zijn monumentale vestiging aan de Kruisstraat

Erik Volkerijk komt zelf al meer dan 10 jaar bij Bagels & Beans als vaste gast. Met zijn aanstekelijke positiviteit en jarenlange ervaring in de horeca kon het bijna niet anders dan dat hij op een dag zijn eigen Bagels & Beans zou openen. Op 25 maart opent hij zijn vestiging aan de Kruistraat in Haarlem.

De bagelbasis was altijd al daar

Met zijn voorliefde voor Bagels & Beans zat het altijd al goed: ‘Als ik samen met mijn partner een stad bezoek of weekend weg ben gaan wij altijd op zoek naar een Bagels & Beans. Even heerlijk ontsnappen aan de drukte van de stad. De warmte in de inrichting en de uitstraling is rustgevend. Wij voelen ons er helemaal thuis.’

Waar paden kruisen

Erik heeft heel zijn leven verschillende functies binnen de horeca bekleed: van vele jaren op de vloer tot aan hoofdkantoor. Erik: ‘Tijdens een dagje weg in Haarlem was ik met mijn partner aan het praten over Bagels & Beans. We bespraken hoe ik als potentieel bagelbaas mijn kennis van de hotelschool en ervaring in werk perfect zou kunnen toepassen. Daarnaast zou ik weer op de vloer willen staan, tussen een team en gasten.’ Lopend door de Kruisstraat vielen de puzzelstukjes voor Erik op zijn plek. ‘Mijn avontuur moet hier plaatsvinden, in Haarlem, in de Kruisstraat’.

‘Al snel had ik een heel fijn gesprek met Laura. Ik vertelde haar met enthousiasme over mijn ideeën voor Haarlem. En wat bleek: de ochtend van ons gesprek had Laura de sleutel mogen ontvangen van een authentiek pand in… (je raadt het al) de Kruisstraat in Haarlem. Als dat niet meant to be was!’

Tijd voor connectie!

Erik kan niet wachten om zijn liefde voor Bagels & Beans te delen met al zijn gasten. ‘Ik kom zelf altijd helemaal tot rust bij een bezoekje aan een vestiging. Dat wil ik iedereen ook bieden. We razen toch snel allemaal door een dag heen. Om op zo’n dag de connectie met mijn gast aan te gaan en diegene wat extra positivieit en geluk te serveren is waar ik het echt voor doe.’ Dat Erik dit ook nog eens in zo’n mooi authentiek pand mag gaan doen maakt de bagel helemaal rond. Erik: ‘Vanaf het begin dat ik het pand binnenliep viel er een gevoel van thuiskomen over mij heen. Ik zag het helemaal voor me, dit wordt een hele fijne plek.’Erik bewijst maar weer eens als stralende bagelbaas: change is the most beautiful colour.

Met de vestiging aan de Kruisstraat opent Bagels & Beans de tweede vestiging in Haarlem.

Wil je ook ondernemer worden bij Bagels & Beans? Vraag dan nu (vrijblijvend) informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over Bagels & Beans

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bagels & Beans

×