Hair Company franchiser Danielle Voetman

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Hair Company

Danielle is al een tijdje bij Hair Company. Eerst was zij drie jaar filiaalmanager in Hoofddorp, maar zij wilde graag wat dichter bij huis werken, en toen zich de kans voordeed de franchise van de vestiging op het Europlein in Amsterdam over te nemen, heeft zij die aangegrepen. Inmiddels is zij met haar vijfde jaar als zelfstandig ondernemer bezig.
 
“Er is wel een groot verschil tussen filiaalmanager in loondienst en franchisenemer,” legt zij uit. “Als filiaalmanager kun je wat gemakkelijker een collega raadplegen en je laten adviseren, als franchiser moet je meer zelf oplossen. Natuurlijk is er wel steun vanuit de formule, maar uiteindelijk ben je zelf verantwoordelijk voor een goed bedrijfsresultaat. Reclame bijvoorbeeld wordt centraal geregeld, maar voor de meer persoonlijke aanbiedingen adverteer ik lokaal.”

Haarverzorging is het aandachtsgebied van Danielle, maar in haar salon is ook een zelfstandige nailbeautician aanwezig, een soort shop-in-shop constructie, waarbij ze elkaar uiteraard aan business helpen. Ook andere wellness-activiteiten zijn verkrijgbaar, zoals een massagestoel voor een beetje verwennerij.

De zaken gaan goed, en Danielle kan dan ook vertellen, dat zij vorig jaar ondanks alle crisisverhalen toch een goed jaar heeft gehad.

dinsdag 1 februari 2011.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise