Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Halve HEMA directie stapt op

14 november 2018
HEMA heeft woensdag 14 november bevestigt dat de helft van de directie bij HEMA opstapt. Het directieteam bestond uit 8 leden en telt er nu 4. “Hiermee zal HEMA slagvaardiger, sneller en op een eenvoudigere manier haar groeistrategie uitvoeren. De verantwoordelijkheden van de betreffende directieleden kunnen namelijk ook door senior management worden opgepakt”, aldus het concern.

Midden 2019 zal het directieteam bestaan uit algemeen directeur Tjeerd Jegen, financieel directeur Ivo Vliegen, operationeel directeur Richard Flint en commercieel directeur Trevor Perren. Adriana Hoppebrouwer, Tico Schneider, Adrian Porteous en Marielle de Macker vertrekken. Volgens HEMA gaven Porteous en De Macker zelf aan dat zij slechts één contractperiode uit wouden zitten.

Boekhoorn eindigt ruzie

De verkleining van de directie is de eerste grote verandering die HEMA uitvoert nadat Marcel Boekhoorn de warenhuisketen overnam. Boekhoorn heeft al eerder gezorgd dat er een langdurige ruzie tussen HEMA en haar franchisers bijgelegd werd. De komst van Boekhoorn word als positief gezien door velen.

×