Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Hans van Putten, bouwer van franchiseformules, spreker op Het Nationale Franchise Congres 2023

17 oktober 2023

Hans van Putten is één van de keynote sprekers op Het Nationale Franchise Congres, dat op donderdagmiddag 9 november a.s. wordt gehouden op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam. Van Putten zal vertellen wat er allemaal komt kijken bij het opzetten en uitbreiden van een franchiseformule.

Hans van Putten is ondernemer in hart en nieren, altijd op zoek naar innovatie in alles wat hij doet. Hans studeerde af aan de kunstacademie waar hij zijn creatieve grenzen verkende. Al snel begon hij zijn carrière in de wereld van marketing en publiciteit en werd hij uiteindelijk directeur bij reclame- en communicatieadviesbedrijf Publicis.

Gedreven door de gezondheidstoestand van zijn zoon Thomas begon Hans zijn ondernemersavontuur. Zijn zoon Thomas leed aan een zeldzame hersenafwijking. Toen hij intensievere zorg nodig had, bleek dat daar geen geschikte oplossing voor was. Hans nam daarop de moedige beslissing om zijn vertrouwde bedrijfsleven achter zich te laten en zelf aan de oplossing te gaan bouwen. Het streefde naar een kleinschalig bijzonder woonconcept in een prachtig huis waar toegewijde professionals met alle liefde voor hem zouden zorgen. Zijn inspiratie vond hij in het eenvoudige voorbeeld van een winkelier die boven zijn winkel woont. Kernwoorden voor zijn concept zijn: ondernemerschap, kleinschaligheid, aandacht voor klanten en een sterke gemeenschapsband.

Hiermee was ’Thomashuizen’ geboren: een zorgconcept voor mensen met een verstandelijke beperking, geleid door een ondernemer. Elk huis werd een zelfstandige onderneming waarin de ondernemer samenwoont en samenwerkt met hun bewoners.

Sindsdien heeft Hans meerdere zorgformules ontwikkeld voor diverse zorgbehoeften, zoals De Herbergier, De Zorgbutler en Thomas op Kamers. Deze concepten zijn nog ontwikkeld in zijn tijd als bestuurder/aandeelhouder binnen De Drie Notenboomen. Vervolgens heeft hij vanaf 2021 met zijn nieuwe onderneming Aafje Coöperatie, die in samenwerking met de zorgorganisatie Stichting Aafje is opgericht, de concepten De Dienstbode, Zorgvilla Tante Toos ontwikkeld. Elk van deze zorgformules heeft als doel de zorg aangenamer, effectiever en kostenefficiënter te maken. Ze richten zich op bestaande behoeften en bieden comfort aan degenen die hiernaar op zoek zijn. Maar nu voor ouderen met alleen een basisuitkering met AOW.

Ook deelnemen? U kunt zich hier inschrijven.

×