Heemstede ontdekt fit worden in 20 minuten per week

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchisenemer Ron de Rijk gaat samen met studiomanager Loes Aerden als personal trainer aan de slag in hun eigen fit20 studio, aan de Herenweg 103a in Heemstede. Vanaf half december worden al kennismakingstrainingen verzorgd voor mensen uit hun directe netwerk.

De fit20 training is op afspraak en altijd onder persoonlijke begeleiding. De trainingsmethode zorgt voor een sterke prikkel op de spieren waardoor – binnen de herstelperiode tussen twee trainingen – het hele lichaam fitter wordt. “Ik heb zelf altijd veel gesport. En al na een paar keer trainen voelde ik dat ik strakker in m’n vel zat, dat ik krachtiger werd. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen die deze manier van trainen volgt, meer evenwicht krijgt en zich sterker voelt. Ik zie leden van alle leeftijden, sportief en niet sportief, alleen of met een (vaste) duo partner, die wekelijks trainen en fitter worden. Het mooie is dat iedereen zijn of haar eigen doel heeft om voor te trainen.’’ aldus Aerden.

De Rijk: “Personal coaching op mentaal vlak behoort al jaren tot mijn werkgebied en nu kan ik dat combineren met een fysiek personal training concept pur sang. Ik heb zelf aan den lijve ondervonden hoe belangrijk de invloed van fysieke gezondheid en fitheid is op mentale gezondheid en fit20 past daar meer dan perfect in.”

Sinds de oprichting in 2009 trainen al meer dan 10.000 mensen in Nederland volgens de fit20 methode. Wilt u meer informatie over deze formule? Klik dan hier.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.