HEMA begint met uitrol nieuw concept

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule HEMA heeft na een succesvolle proefperiode besloten om alle vestigingen om te bouwen naar het nieuwe internationale concept.

De uitrol van het concept zal erg snel van start gaan, de formule is van plan om binnen een half jaar 386 winkels omgebouwd te hebben. De verwachting is dat de verbouwingen, die in mei beginnen, in oktober afgerond zullen zijn. Eerst wordt het concept in de kleinere winkels geïntroduceerd, waarna het concept (bij succes) in 2018 in de grotere vestigingen doorgevoerd zal worden.

Tjeerd Jegen, topman van HEMA, laat op RetailDetail.nl weten dat hij enthousiast is. “Onze winkels zijn in het buitenland erg populair, ook onder Nederlandse klanten die op reis zijn. Natuurlijk zijn onze winkels in Nederland en België ook geliefd bij onze klanten, maar we merken wel een duidelijk verschil. Doordat we onze internationale winkels op een slimme en frisse manier hebben ingedeeld, kunnen onze klanten de producten veel makkelijker vinden. Daarom gaan we de internationale winkelformule ook in de Benelux uitrollen om het winkelen voor onze klanten nog makkelijker en meer inspirerend te maken.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise