Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

HEMA beste nieuwkomer in Engeland

Afgelopen vrijdag heeft franchiseformule Hema de prijs voor beste nieuwkomer op de Engels markt in ontvangst mogen nemen. Overheidsorganisatie UK Trade & Investment (UKTI) ziet de Nederlandse retailer als een veelbelovende onderneming op de Engelse markt. Dit maakte Hema vrijdag jl. bekend.

Afgelopen juni opende de franchiseformule drie vestigingen in Londen, in Victoria Place, Kingston en Bromley. Eerder dit jaar betrad Hema ook de Spaanse markt door een vestiging te openen in Madrid en in Frankrijk opende Hema dit najaar alweer haar 21e vestiging. De Nederlandse retailer wil ook de komende jaren verder uitbreiden in het buitenland.

‘’Expansie is een belangrijk onderdeel van onze strategie. We zien dat waar Hema de deuren opent in het buitenland onze winkels direct worden omarmd door het publiek. Onze succesformule om het eenvoudige bijzonder te maken door een unieke prijs, perfecte kwaliteit en verrassend design aan te bieden, wordt goed opgepakt in het buitenland. De UKTI prijs onderstreept dat we op de goede weg zitten in het Verenigd Koninkrijk,’’ aldus Ronald van Zetten, CEO van Hema.