Hema lanceert webshop in Groot-Brittannië

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Begin dit jaar liet Ronald van Zetten, topman bij HEMA, in Nieuwsuur weten dat de franchiseformule de eerste vestigingen in Engeland zou openen. Afgelopen juni was het dan zover, de eerste vestiging werd in Londen geopend. Volgende maand moet daar een webshop bij komen.

De webshop is te vinden via hemashop.com. De franchiseformule wil vooral verzorgingsproducten, kookgerei, kantoorartikelen en voedsel aanbieden. De webshop moet vooral klanten buiten Londen bereiken.

De Hemavestiging in Londen is te vinden in Victoria Palaca Shopping Centre. Omdat de Hema nog niet bekend is op het eiland, is er voor de nieuwe vestiging gekozen voor een logische indeling in leefmomenten. In de kamer ‘study’ liggen bijvoorbeeld notitieblokjes en schrijfwaren en bij ‘beauty’ treft de klant verzorgingsproducten en cosmetica aan. De tweede en derde vestiging in Londen zitten in respectievelijk Surrey en Kent. Van Zetten liet tegen Retail-week.com weten dat er nog zeven vestigingen bij komen in de buurt van Londen. De topman liet verder weten dat het op dit moment te vroeg is om te zeggen of Hema ook vestigingen buiten Londen zal openen.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise