HEMA opent flagshipstore in Duitsland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op 25 januari jl. heeft HEMA de deuren geopend van haar eerste flagshipstore in Duitsland. De winkel is gevestigd in de Hohe Straße in Keulen, waar per uur zo’n 11.190 voetgangers doorheen lopen. De formule zegt dan ook dat dit de belangrijkste winkelstraat van Noordrijn Westfalen is.

De nieuwe vestiging is 600m² groot en is hiermee één van de grootste buitenlandse winkels van de formule. Naast deze vestiging wil de formule nog meer grotere winkels openen in Duitsland. Het idee is om de uitbreiding in 2018 te versnellen.

HEMA richt zich dan voornamelijk op de G7, met naast Keulen ook München, Berlijn, Frankfurt, Hamburg, Düsseldorf en Stuttgart. Het vernieuwde internationale concept van de formule zal volgens internationaal directeur Richard Flint vooral aanslaan in de grotere steden.

De teller voor HEMA staat in Duitsland inmiddels op 10, toch is topman Tjeerd Jegen niet zeker dat alle winkels op de juiste plek gevestigd zijn. “Daar brengen we nu verandering in”, vertelde Jegen recent op het Anton Dreesmann Jaarcongres.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website