Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

HEMA opent nieuw pand in centrum Eindhoven

05 maart 2020

HEMA opent haar nieuwe pand op 12 maart in het centrum van Eindhoven. Het warenhuis had al een filiaal in Eindhoven op de Rechtestraat, maar opent nu dus ook een filiaal aan het Septemberplein.

Het nieuwe filiaal van HEMA heeft een winkeloppervlakte van 1.750 m² en is ingericht volgens het nieuwste winkel- en restaurantconcept. Het nieuwe winkel- en restaurantconcept houdt onder andere in dat alle dames- en herenmode, producten voor de badkamer, keuken, baby en woonkamer voortaan bij elkaar staan bij de assortimentsgroep ‘’werelden’’.

Phillip Mes, landendirecteur Hema Nederland verteld in een reactie het volgende: “Al meer dan 92 jaar maakt Hema het dagelijks leven van onze klanten in Eindhoven beter, leuker en makkelijker. Ik ben bijzonder trots dat op donderdag 12 maart de vernieuwde Hema in Eindhoven opent. In de afgelopen tijd is het nieuwste Hema winkel- en restaurantconcept uitgebreid getest onder klanten in Nederland en België. Hema ontving tijdens de testperiode veel positieve reacties van zowel klanten als haar medewerkers. Het uitrollen van het nieuwe winkelconcept is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van Hema die bestaat uit het verbeteren van de prestaties in de kernmarkten Nederland en België, internationale groei met partners en de groei van eigen onlinekanalen.”

×