HEMA Rosmalen uitverkozen tot beste franchisevestiging van 2018-2019

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Afgelopen woensdag stond de prijsuitreiking op het programma voor: beste HEMA winkel 2018-2019. In de categorie ‘franchise’ werd HEMA Rosmalen uitverkozen tot beste winkel. In de categorie ‘eigen vestigingen’ viel HEMA Groningen Centrum deze prijs ten deel.

In het afgelopen jaar werden de HEMA vestigingen beoordeeld op verschillende punten, waaronder klantvriendelijkheid en het uiterlijk van de winkel. Ook kregen ze het afgelopen jaar een aantal opdrachten waar ze op beoordeeld worden. Daarbij werden zij ook verrast met een bezoek van de directie en management. De combinatie van deze onderdelen bepaalde de uiteindelijke winnaar.

HEMA Rosmalen

Marcel van Laten, manager franchise: “Een zeer verzorgde winkel, in het nieuwe winkelconcept uitgevoerd en een super enthousiast klantgericht team onder leiding van ondernemer De Kok.”

HEMA Groningen centrum

Cor Korteweg. a.i. verkoopleider eigen vestigingen: “Een commerciële, lekkere winkel met fantastische groeicijfers en een geweldig winkelteam. Het is met recht de parel van het Noorden!”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.