Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

HEMA vestiging in Lichtenvoorde overgenomen door franchisenemer

10 december 2021

Vanaf 1 februari 2022 zal franchiseondernemer Bernard Witte de reeds bestaande vestiging van HEMA in Lichtenvoorde overnemen. Voorheen werd de vestiging aangestuurd vanuit het hoofdkantoor. De vestiging zelf is al sinds 2007 open.

Witte is geen onbekende van de formule. Hij is reeds franchisenemer van de HEMA vestigingen in Groenlo en Winterswijk. De vestiging in Lichtenvoorde is dus de derde vestiging voor de ondernemer. Witte zegt zelf dat de overname geen gevolgen zal hebben voor de klanten én niet voor de 10 winkelmedewerkers. Alle medewerkers zullen mee gaan in de overdracht naar de franchisenemer.

“Ik ben zeer verheugd om samen met hen een nieuwe fase in te gaan en het succes van de winkel voort te zetten”, aldus Witte.

“Ik ben er trots op dat de HEMA in Lichtenvoorde vanaf februari 2022 onderdeel wordt van ons familiebedrijf. De huidige medewerkers hebben het succes van de winkel gebracht tot waar het nu is”, vervolgt Witte.

Ook HEMA zelf zegt blij te zijn met deze overname: “HEMA draagt met trots deze winkel over aan franchiseondernemer Bernard Witte. Bernard is een zeer betrokken franchisenemer van HEMA en we zijn ervan overtuigd dat hij het succes van de winkel in Lichtenvoorde zal voortzetten”, zegt Marcel van Laten, manager franchise HEMA.

HEMA bestaat al sinds 1926 en heeft inmiddels ruim 32.000 producten in het assortiment, met 750 winkels en 19.000 medewerkers.

×