Hendrink-Jan van Oostrum nieuwe franchisenemer Yarden

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Yarden Herdrik Jan van Oostrum

Op 15 september aanstaande start Hendrik-Jan van Oostrum als nieuwe ondernemer van Yarden in de Lekstreek. Het persoonlijk contact en ervoor anderen zijn, die het moeilijk hebben, is de drijfveer van de voormalige Hema-ondernemer om in deze voor hem nieuwe branche te beginnen.

Van Oostrum mag dan nieuw zijn in de uitvaartbranche, maar het ondernemen zit hem in het bloed. Een persoonlijke gebeurtenis gaf voor hem de aanleiding om de overstap te maken van de retail naar de uitvaartbranche. “Na vele gesprekken met uitvaartleiders en ondernemers in het hele land, kwam ik uiteindelijk uit bij Yarden. Een jonge en frisse organisatie, die op een deskundige en passende manier invulling geeft aan afscheid nemen.”

Het persoonlijke contact met mensen, gecombineerd met het organiseren van een afscheid, spreekt Van Oostrum erg aan. “Vanaf het overlijden staat de familie centraal. De eerste aandacht gaat uit naar het verzorgen van de overledene. Het ondersteunen van de familie om eventueel deze zorg samen te doen kan een mooi en emotioneel moment zijn.”

Yarden & van Oostrum valt onder de franchiseformule van Yarden. “Het voelt goed om een grote naam in de uitvaartbranche achter mij te hebben staan. Ik ben een kleine ondernemer binnen een grote organisatie. Dit heeft voor mij als voordeel, dat ik mijn aandacht volledig kan richten op het persoonlijk uitvoeren van uitvaarten. Voor ondersteuning op financieel of andere gebieden kan ik mij dan richten tot Yarden.”

Na een uitgebreide stage van vijf maanden is Van Oostrum er klaar voor om zijn eigen uitvaartonderneming te runnen. Met Van Oostrum brengt het aantal startende franchisenemers van Yarden dit jaar op vijf. Ben Buitelaar, franchisemanager van Yarden, laat weten dat dit aantal nog kan oplopen. “We worden nog dagelijks gebeld door geïnteresseerden om als franchisenemer aan de slag te gaan in de uitvaartbranche. Daarnaast organiseren wij op woensdag 24 september een Franchise Event in Utrecht.” Tijdens deze avond ontvangen belangstellenden informatie over het werken in de uitvaartbranche en uitleg over de franchiseformule van Yarden.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise