Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Heritage Healthcare betreedt Nederlandse franchisemarkt

Heritage Healthcare is een franchiseformule uit Verenigd Koninkrijk in de thuiszorg. Heritage Healthcare kiest voor Nederland als startpunt voor haar Europese uitbreiding. Met de komst van Heritage Healthcare komen drie aspecten samen. Naast een sterk groeiende (zorg) markt is dat een overheid die private initiatieven in de zorg aanmoedigt, de grote behoefte aan meer efficiency en een andere kijk op zakendoen in de zorgsector. Nederland is een goed beginpunt, omdat grote delen van de thuiszorg in Nederland is gemodelleerd naar Engels voorbeeld.

Franchise Match zoekt naar een master die de rechten wil kopen voor de Nederlandse markt. Van hem of haar wordt ondanks de operationele ondersteuning vanuit de thuismarkt zelfstandigheid en een eigen visie verwacht. Kennis van en affiniteit met ontwikkelingen in de zorg zijn daarom van belang. Franchise Match wordt door Heritage Healthcare ingezet om alle geïnteresseerden die zich o.a. via de eigen website en de Nederlandse portals melden op een professionele wijze te kwalificeren. “Franchise Match neemt ons niet alleen veel werk uit handen. Met hun lokale kennis, specialisme en slimme manier van opereren zijn zij beter dan wijzelf toegerust om scherp te selecteren. Zij communiceren helder en zij voelen onze bedrijfscultuur goed aan”. Michelle Fenwick, Director van Heritage Healthcare Franchising Ltd, voegt daar verder aan toe dat het voordelen heeft om taken in handen te leggen van en onafhankelijke partij: “Als je formule-eigenaar ben je ‘verdacht’. In de ogen van de kandidaat kan de informatie niet onafhankelijk zijn. Hierdoor zou het kunnen dat soms goede kandidaat Masters vroegtijdig afhaken.

Franchise Match is onderdeel van een internationaal netwerk van consultants en brokers die franchiseorganisaties helpen bij hun groei. Nadruk ligt op het vinden van Masters en area developers voor Franchiseformules aan de hand van stringente criteria. Merken presenteren zich aan het netwerk en kiezen naar welke landen zij willen uitbreiden. Een van die merken is Heritage Healthcare.

×