Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Herman Bramer start 1 juni als CEO bij Dynamo Retail Group

herman bramer

Dynamo Retail Group (DRG) krijgt per 1 juni een nieuwe CEO, genaamd Herman Bramer. Dynamo Retail Group is het moederbedrijf van fietsenwinkels Profile ‘De Fietsspecialist’ en Bike Totaal.

Herman Bramer wordt de opvolger van Maarte de Vos, die ruim zeven jaar Dynamo leidde. Bramer verliet BCC in November waar hij vijf jaar de functie als manager bekleedde. Recentelijk heeft hij bij BCC gezorgd voor een grote transformatie die resulteerde in een groepsomzetstijging van vijftig procent. Bramer heeft jarenlang ervaring mogen opdoen op het gebied van e-commerce, business development, sales & marketing en inkoop. Zijn kennis en ervaring maakt hem dan ook een gepaste CEO van Dynamo. Voor zijn carrière bij BCC bekleedde Bramer managementfuncties bij onder meer Dexcom, Dynabyte, KPN Telecom Retail, Auping en Oil & Vinegar.

Bramer geeft aan dat Dynamo Retail Group een bedrijf is met veel groeipotentie in een snel ontwikkelde markt van mobiliteit en fietsen. “Het is een mooie uitdaging om de kansen die er zijn met het team en ondernemers te grijpen en vorm te geven. ”De toekomstvisie van deze fietsretailer ligt niet alleen in Nederland, maar ook in België en Duitsland,’’ aldus Bramer.

Herbert Workel is ook CEO bij DRG en geeft aan tevreden te zijn met Bramer als toevoeging aan het team. Dynamo Retail Group heeft een driejarenplan klaarliggen die Bramer en zijn team in de toekomst verder zal ontwikkelen. Het driejarenplan van DRG heeft als doel om de dominante positie op de (internationale) markt van tweewielers verder te versterken.

×