Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Heropening Grando vestiging in Emmen

Grando Keukens & Bad heropende op 5 oktober de deuren van haar showroom aan de Cornelis Houtmanstraat in Emmen. Vanwege een brand in een naastgelegen pand was de vestiging gedurende een jaar gesloten. Na een flinke verbouwing is het vestigingenbestand van Grando weer compleet.

De heropening van Emmen is een positieve ontwikkeling voor Grando. “We hebben een nieuwe ondernemer weten aan te trekken die de vestiging in Emmen gaat leiden. We zijn blij met de ervaring in het keuken- en badkamervak die hij meeneemt en natuurlijk met het feit dat de vestiging na een jaar weer open kan. De vestiging in Emmen is altijd een belangrijke locatie geweest gezien het verzorgingsgebied, we vinden dit een goede combinatie wat positief is voor de toekomst.” aldus Jean-Paul Hagen, directeur bij Grando.

Grando’s vernieuwde showroomconcept

De nieuwe keuken- en badkamershowroom is volledig uitgevoerd in het recent vernieuwde showroomconcept. In de vestiging staan de onderscheidende eigenschappen van de Grando formule centraal, zoals het vakmanschap van de ondernemer en die als persoon op de voorgrond. De consument wordt vanaf de oriëntatie in de winkel geïnspireerd met de verschillende keuken- en badkamer opstellingen en de interieurtrends die de winkelervaring compleet maken. De totale uitstraling van de winkel en de persoonlijke betrokkenheid van de ondernemer zorgen voor een welkome huislijke sfeer.

Franchisenemer Klaas Jan Schram

De nieuwe ondernemer die is gestart in Emmen is Klaas Jan Schram. “ Ik was na een buitenlands avontuur van zes jaar in Indonesië toe aan een nieuwe uitdaging. Toen kwam Grando op mijn pad. Ik kende dat bedrijf, de filosofie en de productlijnen al heel goed na meer dan 15 jaar montagewerkzaamheden te hebben verricht, heb besloten deze stap te zetten. Wat mij als externe monteur destijds altijd het meeste aansprak, was het nauwe klantcontact en het altijd voorop stellen van de klanttevredenheid. Dat gevoel willen we weer uit gaan dragen en de naam Grando weer sterk op de kaart zetten in de regio.” vertelt Klaas Jan enthousiast.

×