Heroriëntatie Stichting Retail Jaarprijs

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Na 6 jaar succesvol samenwerken hebben de Stichting Retail Jaarprijs enerzijds en anderzijds uitvoeringsorganisatie Retail Jaarprijs events BV en Q&A Research en Consultancy (de Beste Winkelketen Publieksprijs) besloten die samenwerking per direct te beëindigen.

De Stichting Retail Jaarprijs – actief sinds 1995 – beraadt zich op de te nemen stappen om de continuïteit en kwaliteit van haar prestigieuze Detailhandelsprijzen maximaal te verankeren.

Dit betekent dat een tijdperk van zes jaar samenwerking wordt afgesloten waarin de Nederlandse detailhandel gezegend was met één afzender met betrekking tot prestigieuze retail prijzen. Vanzelfsprekend informeren wij u binnen zeer korte tijd over onze ideeën en plannen voor 2013 en verder, waarin uw sponsorschap nog beter tot haar recht gaat komen, want de Stichting Retail Jaarprijs is op dit moment in gesprek om de Retail Jaarprijzen bij Detailhandel Nederland onder te brengen. Ook de contractpartners hebben hun bereidheid uitgesproken om samenwerking met Detailhandel Nederland te bespreken.

dinsdag 26 maart 2013.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise