Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Het andere retailen bij slaapTEQ

Iedereen wil goed slapen. Ook zelfstandig ondernemers. Voor franchisenemers bij slaapTEQ is slapen op maat de kern van hun succesverhaal. Het van oorsprong Oostenrijkse businessmodel is sinds 2019 sterk gegroeid. Niet alleen in Oostenrijk, maar ook in Duitsland en Zwitserland. Hoog tijd voor uitbreiding in Nederland.

slaapTEQ, anders dan anders

Het model van slaapTEQ is gebaseerd op kleine vestigingen van 30-60 m², franchisenemers die alleen op afspraak werken en gratis nazorg aan huis bieden waardoor een persoonlijke en kwalitatief hoge service kan worden geboden. Bastian Gehrke, die verantwoordelijk is voor het begeleiden van franchisenemers in Nederland, benadrukt: “De combinatie van wetenschappelijke kwaliteit en compacte vestigingen maakt slaapTEQ zeer aantrekkelijk voor potentiële franchisenemers.”

Door op afspraak te werken, hoeft een franchisenemer niet in de winkel te wachten op klanten, waardoor hij volledige flexibiliteit behoudt. Dankzij de beperkte omvang van de vestiging is de investering beperkt, al helemaal omdat er in de beginfase geen personeel nodig is. Dat klanten tevreden zijn over slaapTEQ blijkt ook uit de extreem hoge score in Google reviews: 4,9 van de vijf mogelijke sterren van meer dan 1.000 Google-reviews.

Opleiding tot gecertificeerd slaapexpert

Naast een matras op maat van het lichaam biedt slaapTEQ klanten alles wat ze nodig hebben voor een goede nachtrust, van boxspringbedden tot ergonomische kussens. De basis hiervoor is een meting van het lichaam op de gepatenteerde lig-simulator die is ontwikkeld door slaaponderzoekers, artsen en fysiotherapeuten. Na een opleiding tot gecertificeerd slaapadviseur beschikken franchisenemers over alle expertise om de analyse uit te kunnen voeren.

Vanaf dag 1 een goed gevoel

Gehrke: “In het begin heb je pioniers nodig die vooruit denken en de stap naar zelfstandig ondernemerschap durven zetten – met de steun van een sterk merk op de achtergrond. In tegenstelling tot de grote bedrijven beginnen onze zelfstandige franchisepartners hun ondernemerschap met een beheersbaar risico. Het is ongelooflijk belangrijk om overtuigd te zijn van het product. Ik had vanaf dag één een goed gevoel over slaapTEQ. Ik spreek uit ervaring, sinds ik op een op maat gemaakt matras van slaapTEQ slaap heb ik geen slaapproblemen meer.”

Word nu franchisepartner in Nederland

“Als je eerder in beddenzaken of in de meubelhandel hebt gewerkt. Of als je affiniteit hebt met de zorgsector is dat een voordeel, maar geen must,” legt Bastian Gehrke uit. Franchisenemers krijgen van ons alle expertise die nodig is.

Wil je een zelfstandige franchisenemer worden in jouw regio? Neem gewoon contact met ons op. Bastian Gehrke zal je alle nodige informatie ter beschikking stellen en die persoonlijk aan je toelichten.

Ontvang gratis meer informatie over slaapTEQ

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

slaapTEQ

×