Het dak op met Windak

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Adviesbureau Van der Schoot

Adviesbureau van de Schoot bv ontwikkelt nieuw dealerplan voor dakkapellen.

Windak dakkapellen heeft zich gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van onderhoudsvrije prefab polyester dakkapellen. Het bedrijf is onderdeel van Van den Borne Kunststoffen bv en is een innovatieve en groeiende onderneming.

De afgelopen maanden is intensief overleg gevoerd over de te volgen strategie voor de ontwikkeling van een dealerplan. Om de huidige en nieuwe dealers goed te kunnen ondersteunen en begeleiden zijn er extra commerciële activiteiten ontwikkeld. Als ervaringsdeskundige neemt Adviesbureau van de Schoot tevens de aanpak van acquisitie van nieuwe dealers mee.

De dealers gaan een samenwerkingsovereenkomst aan met Windak. Windak benadert de consument  en speelt de leads één op één door aan de dealers.
Om exclusiviteit te waarborgen zal met regio’s gewerkt worden zodat een eerlijke verdeling van de leads mogelijk is. Dakkapellen van Windak behoren tot de betere in de markt, zo dient ook het type dealer zich in de markt te profileren. Trainingen en intensieve begeleiding vanuit producent spelen hierop in.

Enkele criteria voor deelname zijn een minimale verkoopruimte van 50 m2. Dit kan solitair zijn maar men kan ook denken aan een ‘shop in the shop’ constructie. Combinaties met kozijnen of bouwbedrijven behoren ook tot een mogelijke manier van marktbewerking. Technische- en commerciële trainingen zijn een vast onderdeel van de samenwerking.

Windak heeft als uitgangspunt samen te werken met specialisten die er met dezelfde drive en creativiteit voor gaan en staan.

Wilt u meer informatie?
Bel naar 06-22 517 819 of stuur een e-mail naar onderstaand adres.

Adviesbureau Van der Schoot bv
Heytvelden 11
5673 KH NUENEN
www.franchiseadviseur.nl
info@franchiseadviseur.nl

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 20 juli 2010.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise