Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Het dubbele succes van Wim van der Lippe bij Boomerang Business Collective

In de zakelijke wereld zijn er verhalen die niet alleen inspirerend zijn, maar ook inzicht geven in de reële mogelijkheden die franchise kan bieden. Neem bijvoorbeeld het traject van Wim van der Lippe, franchisenemer bij Boomerang Business Collective, die in slechts vijf maanden zijn eerste zakelijke netwerkgroep, Boomerang Eindhoven-Best, heeft opgebouwd.

Wim’s Boomerang reis begon met een bijeenkomst bij hem achter in de tuin met een aantal geïnteresseerde ondernemers. Nog geen 5 maanden later lanceert zijn Collectief officieel in de Skybar op de 12e verdieping van het Van der Valk Hotel in Best. Het trok 200+ lokale ondernemers aan voor een bijeenkomst die verder ging dan alleen zakelijke uitwisselingen.

Een ontbijt, zonsopkomst en een franchise contract voor de volgende locatie

Het voortreffelijke ontbijt zorgde niet alleen voor bevrediging van de smaakpapillen maar gaf ook energie voor een ochtend vol zakelijke kansen. De aanwezigen kregen ruimschoots de gelegenheid om te netwerken en waardevolle connecties te leggen. Dit alles werd aangevuld met de prachtige zonsopkomst als decor.

Te midden van deze sfeer ondertekende Wim zijn volgende franchisecontract, symbolisch voor zijn toewijding aan het bouwen van zijn volgende Boomerang Collectief aan de zuidkant van Eindhoven. Een formeel moment dat zijn groeiende rol binnen de Boomerang-organisatie markeerde.

Waarom kiezen voor Boomerang Business Collective?
  1. Bewezen Werkwijze: Wim’s succes illustreert de bewezen werkmethodes die Boomerang Business Collective hanteert, waardoor franchisenemers in staat zijn bloeiende zakelijke netwerken op te bouwen.
  1. Unieke Evenementen: De lancering van Boomerang Eindhoven-Best is een voorbeeld van de unieke evenementen waarmee Boomerang franchisenemers zich onderscheiden in de lokale zakelijke gemeenschap.
  1. Ondersteuning, training en automatisering: Boomerang biedt uitgebreide ondersteuning en training om franchisenemers te helpen bij het effectief beheren van hun eigen Boomerang Collectief.
Ontdek de Mogelijkheden bij Boomerang Business Collective

Wim’s traject is een realistisch voorbeeld van de mogelijkheden die Boomerang Business Collective biedt aan ondernemers met ambitie. Als je overweegt om lokaal een eigen zakelijk netwerk op te bouwen en te profiteren van de ondersteuning van een gevestigde organisatie, is het de moeite waard om de mogelijkheden van Boomerang nader te onderzoeken.

Bekijk de video hieronder voor een video impressie van de lancering.

Ontvang gratis meer informatie over Boomerang Business Collective

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Boomerang Business Collective

×