Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Het Experteam biedt meer zekerheid

18 september 2010

Het Experteam

Het Experteam biedt klanten voortaan meer zekerheid bij computerhulp aan huis en op de zaak

Het Experteam is per heden aangesloten bij ICTWaarborg, de brancheorganisatie voor computer(web)winkels, computerhulp en automatiseerders. Voor de klanten van het Experteam betekent dit extra zekerheden.

Zo krijgen klanten in voorkomende gevallen de mogelijkheid een beroep te doen op de Geschillencommissie ICTWaarborg en neemt de brancheorganisatie een aantal belangrijke verantwoordelijkheden ten aanzien van garantie en dergelijke over als een expert van het Experteam noodgedwongen de deuren zouden moeten sluiten. ICTWaarborg is de eerste brancheorganisatie die deze zekerheden biedt.

Volgens Leo Helgers directeur van het Experteam is de aansluiting bij ICTWaarborg een logische stap. “Een goed werkende computer en internet is inmiddels net zo belangrijk als een goed werkende de cv-ketel in de winter. En net zoals bij de cv-ketel, doe je voor goed onderhoud beroep op een vakman. Het heeft ook te maken met de professionalisering van onze branche. Onderdeel daarvan is dat je de klanten zoveel mogelijk zekerheid wilt geven.”

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief | voor al uw franchisenieuws | dinsdag 21 september 2010.