Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Het Nationale Franchise Congres 2010: voor franchisegevers door franchisegevers

18 september 2010

John van den HeuvelDonderdagmiddag 30 september a.s. vindt voor de 9e keer Het Nationale Franchise Congres plaats! De succesvolle interactieve opzet van voorgaande jaren is doorgezet. Belangrijk onderdeel van het congres zijn twee sessies ronde tafelgesprekken: hier kunt u twee keer uitgebreid in gesprek gaan met gerenommeerde franchisegevers uit diverse branches. ‘Gezien het aantal inschrijvingen van dusverre verwachten we dat ook dit jaar het congres weer tot op de laatste stoel bezet zal zijn,’ aldus organisator Michel van der Stelt.

Dagvoorzitter is ex-politieman, auteur en veelbesproken misdaadjournalist John van den Heuvel, John werkte bijna tien jaar bij de Amsterdamse politie, voordat hij in 1990 misdaadverslaggever werd bij Dagblad De Telegraaf. Bij het hoofdstedelijke korps bekleedde hij diverse functies bij de uniformdienst, recherche, ME, en het stafbureau Voorlichting en Publiciteit. De culinaire omlijsting wordt verzorgd door Maison van den Boer. Het Nationale Franchise Congres is een initiatief van First Formula en wordt ondersteund door de NFV..

Klik hier voor meer informatie of om u in te schrijven voor het congres.

ABN AMRO  GIBO Groep Franchise
Accountview  MKB adviseurs

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief | voor al uw franchisenieuws | dinsdag 21 september 2010.