Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Het Nationale Franchise Congres 2011

Joop Wijn
Joop Wijn, Lid van de Raad van Bestuur van ABN AMRO en voormalig Minister van Economische Zaken zal tijdens Het Nationale Franchise Congres op 29 september a.s. een blik werpen op de toekomst. Naast een beeld van de trends die de bank ziet binnen franchise zal hij ook ingaan op de kansen die het u biedt als belanghebbende.

‘De franchise- en retailmarkt is zich snel aan het ontwikkelen. Veranderingen brengen ook kansen met zich mee, zeker voor franchiseformules. Wij doen voortdurend onderzoek naar hoe franchise concepten zich in de nabije toekomst zouden kunnen ontwikkelen. Ik zie er naar uit om op het franchise congres de visie op franchise gezamenlijk te verkennen’, aldus Joop Wijn.

Naast Joop Wijn is ook Ton van Veen spreker. De heer Van Veen is directielid van Jumbo Supermarkten. Dagvoorzitter is Diana Matroos, zij is nieuwslezeres voor RTL7.

In twee ronde tafelgesprekken van een uur wordt uitgebreid in gegaan op een bepaald onderwerp. Deelnemers kunnen vooraf op een bepaald onderwerp inschrijven.  Tafelvoorzitters zijn Ab van den Borg, Ronald Bakker, Berend Jan Bleeker, Dick Schreuders, Jos Burgers, Kees Seip, Minno Venema, Annemieke Bambach, Peter van’t Hof, Peter de Heer, Kees Moorman, Hans Tietema en Ton de Winter.

Het Nationale Franchise Congres wordt gehouden op 29 september a.s. in Stadion Galgenwaard in Utrecht. Deelname is uitsluitend mogelijk voor
franchise- en formulemanagement, niet voor toeleveranciers.
 
Klik hier voor meer informatie of om u in te schrijven voor het congres.

ABN AMRO  GIBO Groep Franchise
Accountview  MKB adviseurs

dinsdag 30 augustus 2011.