Het Nationale Franchise Congres 2011 zit VOL!

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Het Nationale Franchise Congres
Groei!
Op donderdag 29 september a.s. zal voor de 10e keer Het Nationale Franchise Congres plaatsvinden! De succesvolle interactieve opzet van voorgaande jaren is doorgezet.

We bevinden ons in een turbulente fase van de economie. Veranderingen volgen elkaar in razend snel tempo op. Veranderingen brengen kansen met zich mee. Speelt uw formule adequaat in op deze kansen? Op deze vraag en alle andere vragen in verband met groei krijgt u antwoord op 29 september. Want dit jaar staat het Nationale Franchise Congres geheel in het teken van groei: Groei in franchise, groei in kwaliteit, groei in aantal franchisenemers, enzovoort.

In twee ronde tafelgesprekken van een uur wordt uitgebreid in gegaan op een bepaald onderwerp. Deelnemers kunnen vooraf op een bepaald onderwerp inschrijven.  Tafelvoorzitters zijn Ab van den Borg, Ronald Bakker, Berend Jan Bleeker, Dick Schreuders, Jos Burgers, Kees Seip, Minno Venema, Annemieke Bambach, Peter van’t Hof, Peter de Heer, Kees Moorman, Hans Tietema en Ton de Winter.

De dag staat onder leiding van dagvoorzitter (en RTL nieuwslezeres) Diana Matroos. Sprekers zijn Ton van Veen (CFO Jumbo Supermartken) en Joop Wijn (ex-minister van Economische Zaken en lid Raad van Bestuur ABN AMRO). De culinaire omlijsting wordt verzorgd door Maison van den Boer.

Het Nationale Franchise Congres wordt gehouden op 29 september a.s. in Stadion Galgenwaard in Utrecht. Deelname is uitsluitend mogelijk voor
franchise- en formulemanagement, niet voor toeleveranciers.
 
Het Nationale franchise Congres zit helemaal VOL! Volgende week dinsdag zullen wij u berichten wat de bevindingen waren van de bezoekers.

ABN AMRO  GIBO Groep Franchise
Accountview  MKB adviseurs

dinsdag 27 september 2011.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.