Het Nationale Franchise Congres 2017

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Artikel 1: Vrijheid in franchise

Er is een verandering gaande in franchiseland. Door de wettelijke verankering van de veelbesproken Nederlandse Franchise Code lopen de gemoederen hoog op. Er wordt van alles de wereld in geslingerd over de franchisecode: van feiten tot alternatieve feiten. Tijdens de 16e editie van Het Nationale Franchise Congres wordt de franchisecode onder leiding van Marijke Roskam (BNR Nieuwsradio), uitvoerig besproken.

We worden met zijn allen geacht om onder dwang van een algemene code in vrijheid te ondernemen. Hoeveel vrijheid is er nog te vinden in uw formule? Bent u transparant? En wat wordt er van u verwacht? Roskam gaat samen met tafelheer Maarten Steinkamp (General Manager Jamin & MultiVlaai)in gesprek met Pieter Waasdorp (Directeur Ondernemerschap EZ), Crijn Janssen (Straetus Incasso) en rasondernemer Hans Biesheuvel (ex-voorzitter MKB Nederland).

“Franchisegevers krijgen een unieke kans. De heer Waasdorp is de rechterhand van Minister Kamp en namens EZ de grote man achter de Code. Een ideaal moment om vragen te stellen aan de persoon die verantwoordelijk is voor de Code”, aldus Tom Barten van De Nationale Franchise Gids, organisator van het franchisecongres. Naast de Nederlandse Franchise Code worden ook onderwerpen aangesneden als vrijheid en transparantie binnen de franchiseformule.

“Het wordt weer een vol programma. Naast de plenaire sessie met Marijke, zijn er ook weer vijftien verschillende workshops gepland, elk met een eigen thema. Denk aan Prognoses en aansprakelijkheid, Franchise en financiering en Veranderen moet, maar hoe?”, aldus Barten.

Na de workshops volgen er twee korte presentaties van Google en franchiseformule fit20. Wilt u zich inschrijven voor Het Nationale Franchise Congres? Dat kan hier.

Deelname aan het franchisecongres is uitsluitend voor franchise- en formulemanagement, niet voor toeleveranciers.

 

FLYNTH_250x87
VISMA_150x36
ABN-AMRO-logo
ludwig-logo

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.