Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Het Nationale Franchise Congres 2018 is uitverkocht

Op donderdag 4 oktober aanstaande vindt Het Nationale Franchise Congres 2018 plaats. Met dit jaar als thema: E-franchise. Tijdens het congres komen meer dan 100 verschillende formules bijeen om met elkaar in gesprek te gaan over e-commerce, e-social, social selling, de combinatie van bricks & clicks, et cetera.

“Er bestaat grote belangstelling voor het congres, er zijn dan ook geen entreekaarten meer beschikbaar”, aldus organisator Tim Hazekamp. “Het onderwerp staat hoog op de agenda van bijna iedere formule. Dan gaat het niet alleen over de webshop, maar vooral ook hoe je de website en social media het beste kunt inzetten en welke rol daarin voor de ondernemers is weggelegd.”

De opzet van het congres is in vergelijking met voorgaande jaren iets aangepast. Nieuw zijn de seminars en natuurlijk ook De Franchise Starter Award, een prijs ter waarde van € 10.000 die is weggelegd voor de meest belovende startende franchiseformule. Hazekamp: “Wij hebben veel enthousiaste reacties ontvangen en de prijs heeft voor de finalisten nu al veel publiciteit in de media opgeleverd.“

De dagvoorzitter van het congres is Miljuschka Witzenhausen. Ook zijn er optredens van André ten Wolde (CEO domino’s Pizza) en Erik-Jan Quik (directeur groei & netwerk bol.com).

×